dissabte, 24 de gener del 2009

Comunitat Sant Ricardo















La Ivette, la Txell, la Marta, la Maria Aura i la Maria, som les cinc noies que estem a la comunitat de Sant Ricardo. Com podeu veure a la imatge (una mica passades per aigua despres d'un xafec) estem alegres al disfrutar aquesta gran i a la vegada intensa experiencia. Ens sentim plenament integrades a la comunitat ja que des d'un bon principi els seus habitants ens han rebut i acollit amb moltes ganes i ilusio.
Des de l'arribada a la comunitat no em parat ni un moment. Varem comensar amb les presentacions a les diferents organitzacions que gestionen la comunitat (COCODES, junta escolar, junta de dones...). Com veieu en una de les imatges ens trobem en una reunio de pares i mares a l'escola presentant els nostres projectes.
Un dels primers projectes que hem dut a terme a la comunitat, a part del cens amb totes les families, es l'ambientacio i decoracio de l'escola. Varem muntar diferents tallers amb els patojos (infants amb guatemaltenc) de la comunitat com pintar un gran i bonic mural, ( com es pot observar a la imatge), varem pintar els bancs i pupitres de l'escola i realitzar diferents murals decoratius. Be, com es pot apreciar estem treballant de valent pero a la vegada gaudint moltissim!

Fins aviat i records a tothom des de Sant Ricardo (Guatemala)!!!!

Petons!!!!